mandens!

Baluppsättnings inspo

Åh vad jag är stressad över allt och inget just nu. Jag ska liksom på bal om 1 vecka (!!!!), jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, jag måste hinna kilppa mig innan, jag vet inte vart jag ska fixa uppsättning eller hur jag ska göra med sminket. Det enda jag vet helt säkert är vilka skor jag ska ha, och dom måste jag börja gå i lite nu eftersom jag annars får extrema blåsor utav dom. Jag måste också börja sola så att jag blir lite brun till balen. Japp, det är kaos här. 

Men jag funderar i alla fall på att ha håret liknande det ni ser ovan. En enkel, snabb men ändå ganska snygg uppsättning. Om jag har det såhär kanske jag inte heller behöver akutklippa mig innan eftersom man kan dölja det slitna ganska bra då, men jag får se om jag hittar någon tid någonstans och lite så. 

Nu ska jag försöka sova. Imorgon har jag modell i nagelförlängning så jag måste verkligen gå till skolan och efter det ska jag testa lite klänningar och jag hoppas verkligen att någon sitter som en smäck. Så uppdateringen kommer nog bli lite torr imorgon då jag ska försöka få iordning på allt men det får ni leva med. 

Godnatt finaste läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas