mandens!

Bara en dag..

Hej på er! 

Igår var jag tillbaka i skolan, gjorde min nagelmodell även fast jag inte måtte så bra och resultatet blev inte direkt det jag hade hoppats på. Eftersom min modell är nagelbitare så var det välsigt svårt att få dit tipparna och de gick av flera gånger vilket tog otroligt lång tid. Efter lunch fick jag helt plötsligt väldigt ont i halsen och igår kväll antar jag att jag hade feber igen. 

Idag mår jag hur dåligt som helst. Huvudet dunkar, halsen är åt skogen och näsan är helt igentäppt och rinner på samma gång, jag har också väldigt ont i magen och lederna. Älskar livet nu när man nästan precis blivit frisk och efter en dag i skolan blir man sjuk igen.. Jag hoppas i alla fall jag mår bättre innan balen. 

Idag skulle vi egentligen åkt in till stan och solat och lite så men eftersom verken jag eller min pojkvän mår prima så stannar vi hemma. Just nu är min pappa och alla barnen på min brors fotbollsmatch och mamma jobbar. Själva ligger vi nerbäddade i sängen med våra datorer. Jag måste verkligen bli frisk nu. 

Hoppas ni får en fin dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas