mandens!

Lilla Bullen

Dagen har inte riktigt blivit som jag planerade då jag mådde ännu sämre när jag vaknade idag. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer, och det värsta var att jag missade god mat i skolan.. Sedan har jag för mycket datum i huvudet märker jag, mötet jag pratade om är nästa vecka, vilket var tur då jag annars hade missat det idag. 

Eftersom jag inte har några nya bilder så får ni en på Bullen sålänge. Ser ni hur stor hon har blivit?? Nu traskar hon runt själv och har en attityd man får akta sig för. Dock kan hon faktiskt visa så mycket kärlek på samma gång så man vet inte var man ska ta vägen, hon är bäst. 

Nu när jag sitter med datorn tänkte jag egentligen plugga lite men mamma och mina systrar har kommit hem nu så jag vet inte om jag ska gå ner och kanske äta något även fast jag inte är hungrig eller vad jag ska göra riktigt. Jag är verkligen helt slut, jag orkar inte ens tänka och känner att pluggandet inte hade gått så bra ändå, och sedan behöver jag verkligen min pojkväns hjälp att komma igång. 

Lite senare kommer det nog upp en ny, och ganska självklar kategori. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas