mandens!

Något jag hatar med att blogga

Det finns så mycket positivt med att blogga men sedan kommer det negativa också. 

Den saken jag nog hatar mest av allt är andra bloggare som utnyttjar andras bloggar för att bli sedda, samma sak med de som skickar massa masskommentarer bara för att man ska klicka in på deras blogg. Detta förekommer nästan varje dag på min blogg och jag är så otrolig trött på det, dock märker man ganska snabbt vilka som kommenterar för uppmärksamhet och vilka som bara är snälla. 

Just på grund utav detta så går jag aldrig in på personers bloggar som har kommenterat liknande ”fin blogg, ha en bra dag, hoppas du har en bra dag, kolla in min blogg, har kör en veckansblogg just nu var med du också för chans att visas för x antal läsare varje dag, ” eller som bara kommenterar sitt bloggnamn osvosv. Det är också lite roligt när till exempel jag och min kompis får exakt samma kommentar med 1 minuts mellanrum, eller om någon hoppas på att jag har haft en bra dag när jag i inlägget skrivit hur mycket jag har hatat hela dagen..Det som jag kan tycka är okej är om man skriver att man har en frågestund eller något men annars är man ju bara en bloggare som är ute efter läsare och försöker sno andras. 

 

Så om ni nu är en av dom som vill få massa läsare, kom inte hit och snoka för jag kommer inte klicka in på din blogg och jag kommer antagligen ta bort kommentaren. Inte för att jag inte vill ”dela med mig utav mina läsare”, utan mer för att jag tycker att man själv ska kunna locka till sig läsare och hålla kvar dom med hjälp utav innehållet på bloggen, om man nu bara är ute efter läsare. Det är inte lätt att driva en blogg och jag skulle aldrig kunna ha gott samvete över att ha fjäskat till mig läsare med massa kommentarer på andras bloggar, never. Enligt mig är det inte alltid okej att "at least steel the show". 

21 maj 2015 18:25 | Tankar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas