mandens!

Ny kategori

 

Reumatism: Denna kategorin har som sagt varit väldigt självklar så jag vet inte varför jag inte fixat den innan. Men här kommer jag i alla fall skriva om hur det är med min sjukdom, sjukhusbesöken, mediciner och hjälpmedel samt hur jag mår osv. 

I fredags var jag på sjukhuset igen för att testa ut lite nya ringar som jag ska ha på dagarna (har dock ingen bild än) och så. Jag vet inte om jag skrivit det innan men för ungefär en vecka sedan upptäckte jag prickar på hela mina ben och på magen, som hade kommit över natten och jag har ingen aning om vad dom kom ifrån. När jag väl var på sjukhuset så passade jag på att fråga min arbetsterapeut om dom och eftersom hon inte kände igen dom och vi hittade inte heller något liknande på datron så hämtade hon massa andra läkare och liknande som skulle kolla på dom. Jag tänkte ju inte på att det skulle ta så lång tid men eftersom jag både var lite sjuk samtidigt och eftersom jag går på cellgifter så kan sånt här vara ganska allvarligt för mig. Jag fick i alla fall ta prover och så. Proverna visade ingenting och läkaren som kollat på prickrna ringde tillbaka igår då dom egentligen borde ha gått bord, vilket dom inte hade helt men de hade i alla fall bleknat lite. 

Vi vet fortfarande inte varför jag fick prickarna men det kan vara en blandning mellan cellgifterna och denna förkyldningen jag har men eftersom jag fortfarande mår dåligt är det viktigt att jag märker att det blir bättre, annars kommer jag antagligen få åka in till sjukhuset igen. Hon sa också att det var bra utav mig att stanna hemma och vila då detta tar väldigt mycket på mig då jag redan är lite nedsatt allmänt pga sjukdomen och medicinerna. 

Jag är i alla fall hemma ifrån skolan idag också, vilket känns tråkigt då vi är lediga imorgon och jag vill inte missa mer än vad jag redan gjort. Dock är det viktigt att jag blir helt frisk någon gång. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas