mandens!

Nya vårfärger!

Det inlägget jag pratade om innan idag kom som ni ser inte upp här på grund utav att internetet totalstrejkade efter att jag laddade upp det senaste? Sjukt opassande. Jag klarade mig i alla fall genom dagen och det var nog på grund utav att jag slapp springa runt och röra på mig massa som jag gjort de andra dagarna utav vi fick en leverans med de nya vårfärgerna från Depend idag som jag fick pilla lite med. Sjukt roligt faktiskt och om ni är sugna på lite nya färger kan jag verkligen rekommendera att kolla in Depends, då jag blev positivt överraskad av både de nya och gamla lacken. 

Jag har alltid sett ner lite på Depend och tänkt att det bara är ett billigt märke som man använder när man är typ 12 eller något, eller såna man får i present för att den som köpt det inte kom på något bättre att ge bort liksom. Men på riktigt ska jag önska mig en bunt till min födelsedag, kanske lägger upp vilka lite senare. Men som sagt, kolla gärna in alla lacken, ni kommer också bli chockade om ni haft samma syn på det märket som jag! Ganska ocharmig bild dock då jag egentligen hade bättre med orkade verkligen inte krabba. 

Nu ska jag i alla fall däcka i sängen. Jag mår så otroligt dåligt att det inte ens är roligt, jag vet liksom inte ens vad jag håller på med. Jag hade tydligen lagt min jacka i sängen innan, och mitt rum är på övervåningen? Mina leder är också totalt kaos, speciellt knäna som tar mest stryk när jag är sjuk, hoppas bara på att febern gått bort till imorgon så jag får ta mina cellgifter. 

Jag hoppas på att ni har haft en bra onsdag och önskar mig själv en god nattsömn som jag inte haft på kanske en vecka pga sjukt konstiga och många drömmar (födde bla barn inatt och natten innan det piercade en i min klass min navel på 9 ställen...). Godnatt på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas