mandens!

stylingtips - stora bröst

Eftersom jag ängnade det förra stylingtipset till små bröst så är detta självklart till de som har lite större. 

När det kommer till att ha större bröst så kan man ju både vara stolt över dom och vilja visa lite mer, eller inte alls tycka om dom och vilja dölja dom. Det är jag väldigt medveten om, då jag själv kan känna olika från dag till dag faktiskt. 

Tjejer med större bröst "ska" tänka nästan tvärtom till vad de med lite mindre ska göra. Här är det ju större urringning desto bättre (till viss del dock). Anledningen till att det är såhär är att tjejer med större bröst har ju fakiskt någonting att visa och om man döljer det få fel sätt, till exempel med en polotröja, så ser det ofta ut som en uppblåst ballong som vilken sekund som helst kommer att sprängas. Det blir alltså förstoring. 

Här under ser ni några plagg som passar perfekt om man har lite större bröst. 

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR 

Det värsta jag vet är folks som inte låter folk ha urringat på sig. Jag har till exempel fått höra sjukt många gånger när jag haft något lite mer urringat på mig att jag gör det bara för att visa mina bröst, få uppmärksamhet osvosv. Jag tycker att man ska få ha på sig vad man vill, visa (nästan) hur mycket man vill, sålänge man är bekväm i det. Och det är ju inte riktigt så att jag har gått i bara bikini inne i en kyrka när jag fått såna kommentarer så jag tycker bara det är patetiskt haha. Bröst är fina så varför inte lika gärna visa dom om man har ett par? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas