mandens!

Stylinguppgift - 4 outfits till dig som..

För er som inte fattar någonting nu så är detta min styling uppgift, om ni inte är intresserade så kan ni sluta läsa här :) 

Uppgiften var att sätta ihop en basgardrob till en modell (som man valde själv, min var mamma). Men skulle helst bara ha en kavaj och en scarf till alla de olika outfitsen men eftersom uppgiften var lite svårförstådd så ändrade hon och man fick göra lite hur man ville. Jag valde ändå att ha begränsat antal kavajer och scarfar för att ändå få utmaningen. 

Alla kanske inte tycker att dessa outfitsen är speciellt snygga men det som är meningen är att försöka hitta sin modells stil och vad den passar i, samt framhäva tillgångar och dölja det modellen inte är nöjd med, likadant som dom gör i Trinny och Susannah. 

Här har ni i alla fall fyra outfits till en som har kortare ben än överkropp, inte speciellt nöjd med sin kopp, tycker om sina underarmar, har lite större bröst, ingen midja och är lite större. 

Jag funderar på om jag ska börja göra lite tipsinlägg när det gäller styling, lite hur man kan tänka och vad som passar till vem, skulle det vara intressant eller är ni sugna på att se det? Säg gärna vad ni tycker. 

Nu önskar jag er en superfin dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas