mandens!

Två kvällsbilder

Jag vet verkligen inte vad som håller på att hända i mitt liv just nu. Allt i mitt huvud är så himla rörigt, allt det som har känts mest självklart känns inte alls lite självklart längrem vilket känns jättejobbigt och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Jag har för många tankar just nu samtidigt som jag har så mycket annat att göra så jag hinner liksom inte både ta tag i tankarna som måste soteras, samtidigt som jag ska ta tag i allt fysiskt. Det är som sagt väldigt rörigt och det är nu på kvällarna som det är värst. 

Jag sitter också här med typ inget batteri i datorn och laddaren är hos min pojkvän, behöver sova för jag måste upp imorgon då jag ska till sjukhuset innan praktiken och innan dess ska jag ha hunnit duscha också och jag kommer ju antagligen inte somna med alla dessa tankar som knackar på så fort man stängt av hjärnan lite. 

Jag ska försöka sätta mig och skriva lite i min kalender nu och hoppas på att det ska hjälpa och ge mig ro till att sova och vakna med massa motivation om livet, även fast jag fortfarande mår väldigt dåligt. 

Godnatt finaste läsare

21 maj 2015 23:41 | Tankar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas