mandens!

Bride makeup

Åh gud vad jag hatar att allt ska bli så himla fult på bild och speciellt när man lägger upp det här så ser det typ ännu värre ut?! 

Gokväll på er föresten! Idag har det varit en sån himla stressig dag så jag vet inte. Kom försent till första lektionen pga bussar, provet gick superdåligt och ja.. vet inte riktigt vad jag ska säga mer haha. Menmen. Vi hade smink idag då vi skulle göra en brudmake. jag jobbade med Linn och tyckte det blev ganska bra, jag blev i alla fall nöjd med färgerna på skuggorna osv (som sagt ser det ut som skit på bilderna..). Under ser ni sminkningen hon gjorde på mig. 

Efter skolan gick jag hem till min pojkvän, var där en stund och åt och sedan drog jag iväg på en utbildningen. Jag lovar att jag ska berätta mer om detta imorgon hehe. Jag kom hem sent och nu sitter jag här i sängen och har precis pluggat lite. Har så himla ont i mina leder och får panik på att jag inte hittar värmekudden.. 

Nu ska jag i alla fall försöka sova, lite tidigt för en gång skull. Hoppas ni haft en superdag och förlåter mig då jag lyser med min frånvaro! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas