mandens!

Före & efter - Besviken

Lite halvdålig kvalitet på bilderna men här är i alla fall resultatet på färgningen idag. (håret på efterbilderna ser inte så fixat ut, det är det inte heller utan har precis varit i en uppsättning) 

Hon gjorde en liten ombre variant på mig samt gjorde hela håret lite kallare. Dock måste jag säga att jag blev lite besviken. Det blev jättefint och hon var jätteduktig och så, men det kändes tråkigt att när jag för en gång skull var redo och taggad inför en förändring och sa "du får göra vad du vill", och sedan ser man knappt någon skillnad efter.. 

Det är självklart inte frisörens fel då hon faktiskt också önskat att det hade blivit ännu ljusare och lite mer kontrast, så jag lägger ingenting på henne, men jag tycker bara att det är lite tråkigt. Plus att jag måste klippa mig snarast möjligt och då kommer det som är mest blekt, som gör hela grejen, åka bort liksom. Men vi får se om det då är någon snäll skäl som vill betala en annan färgning till mig? 

Jaja, livet går väl vidare får man hoppas. Nu ska jag försöka göra lite sista minutenplugg till proven imorgon, dock har jag typ struntat i svenskan då jag känner att det är omöjligt att jag lär mig det på en dag plus att jag inte ens vet vad det är man ska plugga på.. så jag hoppas på naturen istället. Men jag säger godnatt nu och sedan ska jag fixa ett inlägg, plugga och sova. Godnatt finaste läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas