mandens!

Makup tutorial - min lördagsmake

Tänkte bara slänga upp hur jag sminkade mig i lördags. Snabb och enkel make. 

Bas: Jag använder Fit Me foundation och puder ifrån Maybelline. Applicerar självklart foundation först och sedan puder, båda med borstar. 

Ljusskugga: Jag anvädnder den vita skuggan ifrån paletten jag fick i julklapp som är från märket tecnic. Har för övrigt aldrig hört om det märket innan. Jag läggr den vita skuggan längst in på locket och upp under ögonbrynet och lämar mitten av locket tomt. 

Mellanskugga: Jag lägger den andra skuggan från höger på området jag inte la den ljusa färgen, alltså på resten av ögonlocket. 

Mörkskugga: Sedan lägger jag den fjärde färgen från höger i ytterkanten utav locket. För att göra det lättare kan man först göra en "plutt" på samma ställe där pupillen är, i globlinjen och en längst ut på locket där ögonfransarna slutar. Sedan gör man en c form där mellan och fyller i neråt. 

Mascara: Sedan tar jag bara min vanliga mascara. 

 

Sedan la jag också skugga under ögonen samt ett glans på läpparna. 

Detta inlägget blev ganska flum och svårt att förstå. Men I hope att ni uppskattar det ändå. En lite rolig sak är också att jag i måndags fick reda på att vi har som läxa i sminket att göra en tutorial så min är ju klar nu.. haha jag skämtar självklart. Jag tror jag ska göra en video så istället som jag sedan kanske lägger upp här. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas