mandens!

Min dag

Gokväll på er käraste läsare! 

Idag har det varit en händelsefull dag minst sagt. Jag hade som ni vet två prov idag. Svenskan som jag inte pluggat ett skvatt på gick nog åt skogen eftersom jag svarade på typ hälften av frågorna. Naturen gick nog bättre I hope. 

Vi slutade i alla fall tidigt då vi har haft den sista näringsläralektionen (skönt) och då åkte jag med Matildis till stan, fixade lite grejer och sen åkte vi hem till henne där vi (Matilda gjorde och jag kollade på) chokladbollsdeg som vi åt när vi drack kaffe. Vi åkte sedan till konserthuset då det var prisutdelning inom Ung företagsamhet där. Jag tyckte det var superkul och det var en kille som spelade saxofon där som var så grym! 

Jag är också otroligt glad över att det verkligen var bra UF som vann detta året, alla förtjänade det verkligen. När det var slut åkte jag i alla fall hem och åt och kollade på tv. Sedan har jag pratat lite med min handledare och försökt samla kraft till att överleva livet typ. Jag kommer lägga upp ett ganska seriöst inlägg imorgon eller på lördag om en viktig sak så missa inte det! 

Nu ska jag försöka sova, tidigt once for all! Jag har sjukt ont i huvudet samt vaknade jag med ont i halsen idag igen och det är värre nu.. Men jag hoppas att ni har haft en superdag och att ni sover som små kattungar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas