mandens!

Sjukdoms uppdatering

Det jag fick med mig hem ifrån sjukhuset förra gången är det ni ser ovan. En skum-träningskub (haha vet inte vad det heter) som jag ska träna fingrarna med varje dag samt två ringar jag ska ha på natten. 

Ringarna har jag för att jag har lite överrörelse i några av mina fingerleder och ringarna gör alltså så att jag inte kan böja på fingrarna när jag sover, vilket kan låta völdigt jobbigt med det är det faktiskt inte. Det enda som är jobbigt är när man vaknar och verkligen vill böja på fingrarna men det är ingenting jag märkt av på natten, vilket är skönt. Jag annvänder bara dom på lång och ringfingrarna och har än sålänge bara ett par som jag sover med på höger handen varannan natt och vänster varannan, mest för att jag skulle se hur det känns. Jag tycker det har blivit mycket bättre och ska därför be om två till men jag ska försöka krympa dom lite då dom är lite för stora och mina fingrar var mellan två storlekar. 

Tandläkaren jag var hos innan idag var inte någon vanlig tandläkare som jag kanske nämnde utan hon skulle kolla mina käkar då det är vanligt att man har mycket problem men dom när man har reumatiska sjukdomar. Hon mätte massa, pratade, kände på musklerna i munnen och liknande. Jag har dock inte haft speciellt mycket problem med det, dock kan min huvudverk ha lite med att jag spänner mina käkar att göra och då kan jag få en skena som fixar det så vi skulle kolla lite längre fram i tiden hur det har blivit. Sedan blir jag så sjukt glad när jag kommer till tandläkare som älskar mina tänder, och ropar på sin assistent och säger "kolla nu här, det är inte ofta man får se såna här perfekta tänder, verkligen. Du borde bli tankrämsmodell i reklamfilmer", det höjer ju självförtroendet så att man nästan vill gråta lite haha. 

Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag äter cellgifterna igen och det går ganska bra, jag känner dock att jag har lite mer ont nu i just tår och knän osv men jag tror det är pga uppehållet jag gjorde med cellgifterna. Annars hoppas jag bara på att det ska bli bättre med alla hjälpmedel och så nu. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas