mandens!

Kategori: Styling

Stylingtips - små bröst

Jag har inte riktigt bestämt än hur jag ska lägga upp dessa inläggen men det kommer nog under tiden jag håller på, men jag hoppas att det jag försöker förklara och vill dela med mig av kommer fram. 

Jag vet att det finns alla olika storlekar på bröst, men här kommer lite tips på vad just du med lite mindre bröst kan ha på dig på överkroppen för att det ska se bättre ut och så att du inte känner att du har allt för stora kläder på dig som dina bröst inte kan fylla ut. 

Tjejer med mindre bröst passar utmärkt i toppar med turtlenecks till exempel polotröjor. En anledning till att det är så är för att kvinnor med ganska små bröst har oftast ett ganska benigt bröst, vilket kan vara ganska osmickrande och det gör så att hela överkroppen (inklusive brösten) ser mer beniga ut. Så om man täcker själva bröstbenet så ser det mycket bättre ut. En till exempel polotröja gör också så att man ser bröstens former och konturer lite mer, vilket man kanske oftast vill om man har lite mindre bröst. Så om man har lite mindre bröst så kan man tänka på ju högre hals på din topp, destå bättre! 

Här under kommer lite förslag på kläder du skulle kunna ha på sig som passar perfekt till mindre bröst. Allt kommer ifrån Nelly. 

Dress 1 // Top 1 // Dress 2 // Top 2

Jag är så sjukt avundsjuk på dessa kläder som jag inte kan ha så det är inte ens roligt. Men såklart är detta inga måsten och självklart får man ha på sig vad man vill! 

Upp