mandens!

Kategori: Video

Golden eyeshadow "tutorial" - video

 

Gud vad det har krabbat med denna videon, tror nog inte ens ni fattar. Men nu finns den i alla fall, med dålig kvalitet och regigerad i Windows movie maker haha, men bättre än inget I guess. Jag märker också hur otroligt ful jag är när jag sminkar mig men det är väl charmigt? 

Pga kvaliteten är det lite svårt att se färgerna osv men jag använder en ljus beige, guld aktig och en märkarebrun (som inte blir så mörk eftersom jag blandar ut den). Hoppas ni får lite inspiration eller något!

Hela jag är fel.. - video

Detta är mitt drömliv. Det finns inga ord över hur rätt detta skulle vara för mig, på riktigt. Jag har verkligen levt helt fel hela mitt liv, jag föddes på fel plats och har umgåts med fel människor. Det är detta jag egentligen ska göra just nu, det är detta som jag är gjord för. 

Det är många som drömmer om detta, men jag vet inte om jag kan se detta som en dröm ens. En dag kommer jag vara där. En dag kommer jag leva det livet och vara så lycklig. Jag hoppas bara att jag inte får vänta allt för länge innan detta händer. 

Denna videon är underbar, samt Jay Alvarres andra video också. Jag vill ha hans liv nu! 

Varför jag inte videobloggar

Jag tänkte bara dra varför jag inte videobloggar lite snabbt nu.

Jag skulle jättegärna vilja göra fler vidoinlägg med massa roligt, challenges, sminkvidoes och massa mer men anledningen till att jag inte gör det är att jag känner att jag inte vill ha massa crappy videos över hela bloggen. Atm är mitt rum så himla fult, jag har inget kamerastativ eller en bra kamera att filma med. Och detta är nästan main anledningen till att jag funderar på att sälja min kamera, fixa i ordning mitt rum och köpa massa saker som skulle underlätta filmandet så himla mycket. Dock är ju problemet då pengar, som för min del inte växer på träd. 

Men jag har nu börjat tänkt på om jag ska satsa på att göra om mitt rum i första hand, sedan köpa stativ och efter det sälja min kamera och köpa ny. Då skulle jag kanske redan efter jag fixat rummet kunna göra lite småvideos. Jag har inte riktigt bestämt mig än men detta är i alla fall det jag vill ska hända. 

Jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna lägga upp videos så snabbt som möjligt här då jag tycker det är jättekul att kolla på andras, speciellt när det är bra kvalitet och allt det där och sedan tycker jag det ger lite mer liv i bloggen på något sätt. 

Men nu önskar jag er en fin dag! 

Gott nytt år på er! - Video

Gott nytt år käraste läsare! 

Jag är helt slut idag även fast vi inte gjorde så mycket igår men det blev sent i alla fall plus att jag har hostat himla mycket. Jag har i alla fall ganska mycket bilder ifrån igår på min kamera som jag kommer dela med mig av lite senare ngon gång. 

Idag har vi bara tagit det lugnt och det kommr vi fortsätta med! 

VIDEO - Svar på frågestunden del 1

Hääär är äntligen videon! 

Hann inte svara på alla frågorna i denna då vi skulle iväg men resten kommer i en annan videon inom kort. 

Sedan svarade jag inte på alla frågor heller, därav alla klippningar i videon, men anledningen till det är att jag tyckte att de var lite för privata samt att det är ingenting jag vill att vem som helst ska få veta heller. Så om ni nu jättegärna vill veta svaren (du som skrev frågorna) så kan du ju fråga dom någon annan stans där jag vet vem du är och varför du vill ha svar på de frågorna. 

Är också medveten om att videon blev ganska tråkig och att mina svar är kassa haha, den andra ska bli bättre, promise. 

Spelat in hälften

Nu har vi spelat in ungefär hälften av svaren till frågestunden som antagligen kommer upp ikväll! Spelar in resten senare i veckan. Nu åker vi till min moster, ha en bra dag!

Säger godnatt med en rolig video!

Såg denna sjukt roliga videon nyss. Haha älskar sånt här och att det finns människor som verkligen vågar säga vad som helst till någon främmande, så himla roligt! 

Delar i alla fall med mig av denna kvällsunderhållningen nu innan jag lägger mig. Ligger just nu och kollar på ph och efter det ska jag sova. Hoppas er dag har varit bra! 

Video ifrån Alanya

Här en är underbar liten kort video ifrån båtutflyckten vi var på när vi var i Alanya. Detta var påväg hem så alla låg typ ner och vilade och bara njöd av vågorna, musiken och sällskapet. Helt otroligt underbart!! 

Tar hand om naglarna

Hej på er! Har precis tagit hand om mina naglar lite, dom är kaos just nu. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan åker jag in till stan med min famil. Efter det åker jag till min pojkvän och mer uppdatering kommer där!

påväg till stan

Hej på er! Åkte hem till mig tidigt på morgonen då min pojkvän skulle jobba. Nu är jag och min familj påväg in till stan. Sålänge bjuder jag på en bild på mina nya byxor, ha en bra dag!

Planer

Hej! Idag har vi inte gjort alls mycket, sov till halv 12 och sedan har vi bara suttit framför datorn och kollat på massa. Nu är vi hemma hos min pojkväns mamma och jag sova här inatt. Min pojkvän börjar jobba imorgon, vilket betyder att jag ska lägga mer tid på träningen och jag hoppas innerligt att mina leder vill samma sak. Jag hoppas också att wifiet hemma fixar sig snart för jag har massa kul planer för bloggen, bla en minibloppis. Än sålänge får ni nöja er med lite bilder då och då. Ha en fortsatt underbar dag!

Sneak peak

Hej på er! Sov hos min pojkvän inatt och idag har vi varit på grand med hans kompis som även är här nu. Fick med mig lite hem som jag visar när jag kommer hem, annars vet jag inte vad vi hittar på ikväll. Jag uppdaterar lite senare, hoppas ni haft en underbar dag!

Birthday cake

Hej på er! Mitt wifi fungerar fortfarande inte sundet är därför uppdateringen inte är på topp just nu men jag gör så gott jag kan! Här har ni i alla fall en bild på min underbara tårta jag gjorde på min födelsedag.

My Birthday

Hej på er fina ni! Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Dock har dagen varit sådär, har fått städa, fixa med maten osv hela dagen och sen tycker jag inte ens det är roligt att fira mig längre haha. Skönt att det bara är ett år kvar nu sen får jag göra som jag vill. Nu har alla precis åkt hem i alla fall och jag ska väl bara ta det lugnt nu ikväll och försöka bli på lite bättre humör. Förlåt för uppdateringen men jag hoppas ni förstår, det kommer i alla fall mer imorgon!