mandens!

Kategori: Video

Seaview

Det där med att vaxa armhålorna när man inte riktigt har rätt grejer och sådär kan jag ju inte direkt rekommendera i alla fall.. Nu ska vi försöka sova, har längtat hela veckan efter morgondagen men som vanligt försvinner den känslan precis dagen innan haha. Imorgon kan ni i alla fall förvänta er bilder på det jag köpte i Varberg och lite annat kul. Godnatt på er!

Testar nya mascaran - VIDEO

Här är äntligen videon! 

Jag vet att den inte alls är bra och fråga inte varför jag säger att jag ska visa en video, eller varför jag smackar hela tiden och jag är också medveten om att jag pratar välidigt snabbt och tyst ibland, men det ska jag försöka tänka på andra gånger. 

Hoppas ni blir relativt nöjda i alla fall, bättre än inget liksom! 

Nu ska jag snart försöka sova, funderar på att förbereda ett inlägg tills imorgon också men vill inte lägga mig för sent. Jag ber dock om ursäkt för att det inte har blivit så mycket inlägg idag, har varit så himla trött. Men ni får sova så gott så får vi se vad som kommer upp här imorgon, godnatt! 

VIDEO - Catwalk project

Godförmiddag kära läsare!

Här är äntligen videon som jag har pratat om ganska länge nu. Låten i videon är inte den som vi harpå orginalet då jag inte kunde ha med den andra låter för youtube, så jag tog bara någon annan. Jag blev väl ganska nöjd med videon förutom att jag som vanligt ser lite efterbliven ut och filmninen på slutet inte är jättebra, men jag hoppas i alla fall ni blir nöjda. 

Nu ska jag plugga lite inför ett prov jag har imorgon, hoppas ni får en fin dag! 

Det är så hemskt

Visste inte alls vad jag skulle skriva om, sedan skickade min pojkvän den här videon till mig och jag tycker verkligen att ni ska kolla på den. Jag rös av både orden han säger och bilderna som visas och visst, jag som alla andra känner mig lite träffad. Dock tycker jag att videon är lite överdriven. Vi håller ju faktiskt kontakten med människor vi älskar men kanske inte kan träffa varje dag och vem skulle inte vilja visa andra, bilder ifrån sitt bröllop utan att behöva mötas? 
Jag håller dock med om att det är sjukt att det sitter grupper med människor som stirrar ner i sina mobiler och lägger inte ens märke till varandra. Jag brukar oftast försöka prata med människor jag sitter med, men de känns lite meningslöst när jag märker att dom inte lyssnar utan sitter med mobilerna i ansiktet i stället, vilket resulterar till att jag också tar upp min för att inte känns mig ensam, det känns så hemskt nu när jag säger det. 

Nu ska jag i alla fall försöka sova och vila ut tills imorgon. Jag får se hur det går i skolan med tanke på att mina leder inte alls är bra efter denna helgen på jobbet, plus att jag tog fel skor igår så jag gick runt med converse halva dagen.. kommer kanske slänga upp ett inlägg relaterat till det imorgon. Hoppas nu att ni sover jättegott, godnatt! 

Frågestund?

Hej på er! 

Just nu är jag nog påväg hem ifrån skolan för att plugga hela eftermiddagen innan spelkvällen på jobbet. 

Men jag funderar lite över om jag ska köra igång en liten frågestund här snart eller om jag kör på lite annat kul ett tag till? 

Kommentera vad ni tycker och vill se! 

Sminkvideo

Här är videon!

Jag gjorde den väldigt spontant i söndags och jag brukar faktiskt inte ens använda kajal och hade inte tänkte det heller egentligen (det är därför jag lägger på den efter mascaran). Men jag tyckte det var länge sedan jag la upp en video så here you go!

Jag brukar inte sminka mig i skolan och så, i alla fall inte mascara men när jag ska på kalas och liknande så  brukar jag köra på detta. 

Prague haul

Här är äntligen videon! 

Tog väldigt lång tid att ladda upp den och som ni ser orkade jag inte fixa övergångarna där jag klippte. Och bara så att ni vet så snackar jag inte alls så i vanliga fall som jag gör i videon och jag har ingen aning om varför jag pratar så tyst och ibland har jag inte ens någon aning om vad jag pratar om, haha. Men jag kanske lägger upp bilder med kläderna på imorgon eller något. 

Nu har jag precis kollat på Top Model och jag tror jag ska gå ner och ta något litet att äta (magkatarr i ett nötskal) och sedan borsta tänderna osv. Slänger upp ett inlägg till innan jag lägger mig!